Gençlik haftası spor turnuvaları

19 Mayıs, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinliklerinde Kavaklıdere GSİM tarafından Spor Turnuvası Öğr. Gör. Dr. Ahmet Rahmi GÜNAY ve Antrenör Metehan BERTAN nezdinde düzenlenmiştir. Voleybol, Basketbol, Futbol ve Atletizm branşlarında gerçekleştirilen turnuvaya Kavaklıdere Şehit Mustafa ALPER Meslek Yüksekokulumuzdan Toplam 90 erkek ve kadın öğrenci katılmıştır. Turnuva sonrasında Kavaklıdere GSİM Kapalı Spor Salonunda, GSİM personeli, MYO yönetimi ve öğretim elemanları ile çok sayıda sporcu-öğrencinin katılımıyla Madalya töreni düzenlenmiştir. Törende açılış konuşmasının ardından Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşımız okunmuş, dereceye giren takım ve öğrencilerimize Kupa ve Madalyaları verilmiştir. Yüksek katılım ve başarıları sebebiyle tüm öğrencilerimizi tebrik eder, organizasyonda emeği geçen GSİM ve Kavaklıdere MYO öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 03.06.2024 16:59 Okunma Sayısı : 213