Öğrencilerimize AFAD Gönüllüsü Projesi” kapsamında AFAD Eğitmenleri tarafından eğitim verilmiştir.

04.11.2019-06.11.2019 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kavaklıdere Şehit Mustafa Alper Meslek Yüksekokulu Acil Durum ve Afet Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Jale YAZGAN tarafından, Acil Durum ve Afet Yönetimi 2. Sınıf öğrencileri için organize edilen etkinlik kapsamında; Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün “AFAD Gönüllüsü Projesi” kapsamında “AFAD Gönüllülük Projesi Tanıtımı, Malzemelerin Tanıtımı, Çadır Kurulumu Eğitimi, KBRN Eğitimi ve Uygulama, İp Eğitimi, Sedye Bağlama, Halat Kurma” eğitimleri AFAD Eğitmenleri tarafından verilmiştir. Eğitimin organize edilmesi hususunda, bizleri bu projeye dâhil eden Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Temel KIŞLAL, Şube Müdürü Cengiz ÇAVUŞ ve Eğitmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 06.11.2019 20:55 Okunma Sayısı : 3056